Eksklusivt - Danmark

Få de bedste tips til væddemål på dansk håndbold her på siden

06-10-2016

Leder du efter hjælp til at tippe de rigtige udfald på danske håndboldkampe, så giver vi dig her nogle gode fif til, hvordan du skal satse for at vinde!

Som de fleste hårdkogte håndboldfans nok ved, blev den moderne udgave af håndbold grundlagt af overlærer Holger Nielsen på Ordrup Højskole. Tyskerne har selvfølgelig forsøgt at snuppe æren for det, men det ved vi her på siden, ikke har noget på sig. Når vi siger den moderne udgave af spillet, så er det fordi, det faktisk har historiske rødder.

Før i tiden var dansk håndbold ikke noget man spillede på. Sporten var præget af at være en fritidssport, men det satte succesen på den internationale scene heldigvis en stopper for. Det hjalp selvfølgelig også at den danske spillelovgivning i 2012 endelig blev lavet om og Tipstjenestens monopol ophørte. Endelig var banen klar for væddemål på danske kampe. Vi giver dig her nogle få grundlæggende tip til hvordan du satser på håndbold og vinder:

1. For at spille godt, skal du kende reglerne
En af de første ting man skal kende, er begribeligt nok spillets regler. Er du novice inden for håndbold må vi kraftigt anbefale at du sætter dig godt ind i spillet før du spiller på kampene. På dansk håndboldforbunds (DHF) hjemmeside kan du læse mere om spillets regler.

2. Grundigt forarbejde lægger grundlaget for gevinst
For at give dig selv de bedste betingelser, er det vigtigt, at du sætter dig ind i holdenes spillehistorie. Du skal blandt andet se på, hvor godt har de spillet i deres sidste kampe, hvor de ligger placeret i deres gruppe/liga, og hvor god form holdets spillere er i pt.

3. Vælg enten nationalt eller internationalt
For at der ikke skal være for meget at holde styr på, er det vigtigt du lærer et område at kende af gangen. Med flere end 200 forskellige håndboldforbund internationalt og 5 konføderationer, er der nok at holde øje med, så tænk dig godt om før du går i gang.

4. Vælg det rigtige sted at spille
Det er selvfølgelig også vigtigt, at vælge det rigtige sted at spille, altså placere dine væddemål. I dag er der et stort udvalg af forskellige online sportsbetting udbydere, der sætter odds og yder alle former for service. Her på siden kan vi varmt anbefale at du benytter Unibet Casino, der har en lang række muligheder for at spille både på danske og på internationale håndboldkampe.

Her fra Nytihaandbold.dk ønsker vi dig held og lykke med spillet!

Annoncer