Annonce:
Annonce:

'Zombien' Lindberg: Jeg var tæt på at skrive med ny klub

Pennen var hvæsset og dyppet i blæk - og så reddede HSV Handball sig alligevel en ny frist til at skaffe en bagatel af 50 mio. kroner. Bare inden den første...

Hvor skal vi hen du? Hans Lindberg må bare erkende, at når det gælder arbejdsgiveren i Hamburg, kan man tage så grueligt fejl. (Foto: Lars Poulsen)
Hvor skal vi hen du? Hans Lindberg må bare erkende, at når det gælder arbejdsgiveren i Hamburg, kan man tage så grueligt fejl. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

Hans Lindberg var for et par uger siden fuldstændig overbevist om, at HSV Handball ville få licensen til endnu en sæson - og tog fejl.

I går var han til gengæld fuldstændig sikker på, at det tredje og sidste forsøg på at omstøde dødsdommen over klubben ville kikse - og ramte igen ved siden af.

- Situationen er helt åndssvag. Man går jo rundt som en zombie, siger den danske højrefløj og griner, mens han kommanderer rundt med grand danois'en Noah.



Landsholdsfløjen var faktisk meget tæt på at skrive under med en ny klub.

Annonce:

- Ja! I bund og grund var kontrakten klar til underskrift, men nu må jeg jo lige afvente situationen og se, hvordan det hele lander i Hamborg. Man kan jo ikke sige andet, end at det er positivt, at klubben nu har fået en frist yderligere - men der skal jo stadig skaffes mange penge. Dels til resten af denne sæson, der stort set er slut - og en bankgaranti før den næste, siger Hans Lindberg.

Han har derfor måttet udsætte forhandlingerne med den pågældende klub.

- Men jeg er selvfølgelig stadig åben for forslag. Vi spillere har intet fået at vide af klubben, så det, jeg ved, stammer fra medierne. Du er lige så klog på situatonen, som jeg er, siger Hans Lindberg.

Wilbek siger nej til topjob i Tyskland

HSV Handball 'reddede' livet efter et otte timer langt retsmøde i går i Minden. Men klubben skal skaffe ca. 20 mio. kroner for at betale kreditorerne - der iblandt spillerne - alene i denne sæson. Og stille med en bankgaranti på op mod 30 mio. kroner for at kunne starte i Bundesligaen efter sommerferien. 50 mio. kroner er en pæn sjat - specielt når mæcenen Andreas Rudolph, der de sidste 10 år har hældt 180 mio. kroner i klubben, har lukket for tegnedrengen.

Annonce:

- Jeg har i princippet tre år tilbage af min kontrakt med klubben - men er samtidig på en måde fritstillet, fordi vi spillere ikke har fået løn i tre måneder. Situationen er noget mudret for nu at sige det mildt, konstaterer Hans Lindberg.

Hvis HSV overlever, gives der ingen garantier i denne verden for, at situationen ikke er den samme om seks måneder. Desuden er den dyre trup allerede blevet lænset for spillere som Domagoj Duvnjak og Joan Canellas, der styrter til THW Kiel.

- Jeg er glad på klubbens vegne. Jeg har været her i syv år og håber, den redder skærene - men omvendt passer det jo heller ikke lige med mine ambitioner pludselig at skulle spille om plads ni og 10 i fremtiden. Jeg har været vant til at spille med om mesterskaber og vundet Champions League, siger Hans Lindberg.

- Nu må vi se. De 20 mio. kroner var der, som jeg har forstået det, en plan for. Det skulle være muligt. Spørgsmålet er så, om klubben kan honorere de nye skrappe betingelser, som jeg ikke kender ret meget til. Jeg håber, vi snart får en orientering - det synes jeg nok, vi har krav på. Men det er selvfølgelig svært, når fem af spillerne lige nu er i USA og andre holder ferie alle mulige andre steder, siger Hans Lindberg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:

AFSLØRING

Annonce:
Vi gider ikke flere vrede bønder
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: